Gazete Hakimiyet

Gülen taraf konuk ekip

Gülen taraf konuk ekip

Stad: Mimar Kubilay Köse
Hakemler: Sabit Selvi, Erdinç Tufan, Ömer Yasin Gezer
Kemerkent Bulvarspor: Furkan Yardım, Furkan Çetinkaya, Yunus (Gökhan) Osman (Ahmet), Emin Kaan, Berkay (Anıl), İlker, Mert (Vural) Abdullah (Birhan) Doğukan, Furkan
Ergene Velimeşe: Boğaçhan, Safa, İbrahim (Yunus) Adem, Yusuf, Mert (Salim), Mertcan (Baha), Ömer Can (Kadir Sahil), İbrahim, Burak, Kerem (Ali)


Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Kemerkent Bulvarspor, kendi sahasında konuk ettiği Ergene Velimeşe karşısında üzüldü. Sarı kartların havada uçuştuğu ve 90+2’de Furkan’ın Kırmızı Kartla oyun dışı kaldığı karşılaşmada konuk ekip 0-1 galip gelerek üç puanın sahibi oldu.


Fikstürün alt sıralarında bulunan TFF 3. lig Kartal temsilcisi Kemerkent Bulvarspor, ligin 10. haftasında Tekirdağ ekiplerinden Ergene Velimeşe’yi konuk etti. İki denk takımın mücadelesinde futbolcular vasat bir futbol ortaya koydular. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında ise zaman zaman heyecanlar doruğa çıktı. Her iki takımdan 5 futbolcunun Sarı kart, Kemerkent Bulvarspor’dan da 90+2’de Furkan’ın Kırmızı Kartla oyun dışı kaldığı karşılaşmanın tek golü 87. dakika da geldi. Bu dakika da konuk ekibin atağında ceza sahası içinde topa sahip olan Kadir’in kontrollü vuruşunda top ağlarla buluştu. 0-1.  90 dakika da Kemerkent Bulvarspor maçın ilk gollük pozisyonunu kornerden yaklaştı. Furkan’ın köşe atışından gelen ortada müsait pozisyonda bulunan Ahmet Kağan meşin yuvarlığı sert vurdu. Kaleci Boğaçhan’dan dönen topa yine Ahmet bu kez dokunamadı. Karşılaşma konuk ekin 0-1 galibiyetiyle sona ererken, üç puanı ise hanesine yazdırdı.  

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ